Spring til indhold

Børn og wallstickers

De første to til tre år, min kone drev sin lille butik inde i byen, var det noget af en sej kamp at få sorte tal på bundlinjen, og hendes egen timeløn var i hvert fald ikke noget at skrive hjem om. Men det er nu nok ret almindeligt for en nyåbnet butik, så det bekymrede os egentlig ikke så meget.

Men det seneste års tid er det gået betydeligt bedre, så hun nu er begyndt at få noget tilbage for sin store arbejdsindsats. Hendes forretning er en specialbutik med alle mulige forskellige former for udsmykning til hjemmet, og min kone er nok blevet bedre og bedre til at finde frem til de varer, der er god afsætning i.

For nogle måneder siden lancerede hun en ny kollektion af wallstickers, som meget hurtigt er blevet til den største succes i forretningens historie. De fleste af dem henvender sig til voksne, idet de består af små sentenser, der enten kan kalde på et lille smil eller vække til eftertanke.

Men der er også nogle andre, som mere henvender sig til brug i børneværelser. De forestiller i mange tilfælde sjove dyr eller andre figurer, som mange af min kones kunder efterspørger, når de skal finde på en eller anden form for wallstickers / vægdekoration til børn.

Det er en god fornemmelse, at forretningen nu kører med et fornuftigt overskud, så der også er råd til at eksperimentere lidt med varelageret, for det er ofte lidt af en overraskelse, hvad der for alvor fænger hos kunderne.