Spring til indhold

Privatundervisning

Nu har vi igen fået ny svigerdatter, men denne gang ser det faktisk ud til, at vores søn har fundet sig en pige, som han nok vil holde fast i, hvis han kan, for han virker i hvert fald langt mere forelsket, end vi har set ham før.

Hun hedder Maria og er en virkelig sød pige, som vi bestemt gerne ser som vores svigerdatter. Hun er en pige med ben i næsen og en stærk vilje til at klare sig. Lige i øjeblikket er hun ved at tage et kursus i projektledelse, fordi hendes arbejdsgiver har stillet hende i udsigt, at hun kan få en lidt mere ansvarsfuld stilling, hvis hun supplerer sin uddannelse indenfor handel og kontor med forskellige kurser, som hun tager i sin fritid.

Vi har haft besøg af de unge mennesker nogle gange efterhånden, og de er begyndt at snakke om, at det nok kunne være en god ide at flytte sammen og på den måde spare nogle penge til både husleje og den daglige husholdning.

Maria har ved siden af sit daglige arbejde og sine kursusaktiviteter også et lille bijob, som hun tjener en smule ekstra ved. Hun giver nemlig privatundervisning og lektiehjælp til to skoleelever, som er børn af nogle af hendes forældres venner, og børnenes forældre har begge meget travlt i det firma, de selv har startet, så det kniber dem at finde tid til at hjælpe børnene.

Så det tager Maria sig af på deres vegne, og hun nyder den bibeskæftigelse.