Spring til indhold

Stressende Corona

Det er en meget uheldig situation for mig, at det her virus, der er fremkaldt af Corona, har fået sat en stopper for alt her i samfundet. Butikkerne er lukkede. Mange mennesker er blevet kastet ud i arbejdsledighed. Mange har store vanskeligheder med at klare den nye og aparte situation. Selv er jeg i den dumme situation, at jeg har måttet aflyse en del aktiviteter. Fx så har jeg måttet aflyse en del rejseplaner, jeg havde. Jeg har også måttet indse, at jeg ikke kan gå til håndbold eller nogle af de andre aktiviteter, jeg deltager i længere – eller indtil vi får lov til at mødes mange mennesker igen.

Arbejder hjemme

Jeg er dog en af dem, der kan arbejde hjemmefra. Det er jeg glad for. Jeg må lære mig selv at se de positive ting. Så det forsøger jeg. Det er noget, min stresscoaching behandler, har sagt til mig. Du skal lære at se det positive i det negative. Jeg arbejder hårdt på det. Det er ikke nemt. Men når jeg sætter mig med papir og blyant og laver plus og minus lister, så kan jeg mærke, at jeg bliver bedre til det. Og hvad er så plusserne, jeg har på min liste lige nu? Jo, jeg kan arbejde hjemmefra. Jeg har mere tid sammen med min familie. Jeg har jobsikkerhed. Vi har ikke økonomiske problemer. Vi har vores helbred.

Jeg bliver i forløbet

Jeg har mulighed for at fortsætte mit stresscoaching forløb, selv om det ikke sker ansigt til ansigt med min behandler. Nej, det sker via Skype. Fint nok. Det ville have været katastrofalt, hvis det forløb også skulle afbrydes på grund af nedlukningen af samfundet. Det er jo efter et godt stykke tid ved at gå rigtigt godt for mig, efter at jeg gik ned med stress for et halvt år siden. Det må jeg ikke glemme.