Spring til indhold

Flytter til Aalborg

Det går simpelthen ikke længere. De sidste ugers nedlukning af samfundet har virkeligt bekræftet, at vores tanke er den rigtige: Vi må skilles. Vi kan ikke leve sammen mere. Det har været en svær prøvelse at komme igennem disse uger, hvor vi begge to har været sendt hjem fra henholdsvis skole og arbejde. Jeg er studerende, og min – snart – eks arbejder som kok på en restaurant. Vi har længe haft knas i vores forhold. Det er måske noget med, at jeg synes, at jeg er vokset fra ham. Omvendt: Han synes vist, at jeg er blevet for intellektuel til hans behov.

Hårde uger

De sidste par uger har situationen været slem. Men heldigvis, så er vi begge to voksne. Vi har talt om tingene på en meget fin måde. Og vi er blevet enige om, at jeg skal flytte. Vi skal blive ved med at ses. Det er jo ikke helt nemt, efter 3 år sammen. Men jeg skal altså flytte, lige så snart det bliver muligt. Og det er det faktisk allerede i næste uge, hvis det altså er rigtigt, at de begynder at åbne samfundet op igen. Jeg har besluttet, at jeg ikke vil trække processen ud. Hverken for ham eller mig selv. Så jeg flytter hjem til mine forældre. Mit gamle værelse er stadigvæk intakt. De har ikke lavet noget om i det. Så det bliver løsningen, indtil jeg finder et andet sted at bo.

Til Aalborg

Min mor blev rigtig ked af at høre nyheden om, at jeg flytter fra ham. Hun kan godt lide ham. Hun synes, at han er så kærlig og sød overfor mig. – Hun kender ham ikke helt, 100%. Men på den anden side, så vil hun jo gerne hjælpe mig videre. ”Du har taget din beslutning, så må jeg jo hjælpe dig så godt, jeg kan”, siger hun. Og det er ok.

Opmagasinering et sted i Aalborg

Nu skal jeg så bare lige finde et sted, hvor jeg kan sende mine ting til opbevaring i Aalborg. Jeg har nemlig besluttet, at jeg flytter derop. Tæt på universitetet. Så skal jeg ikke ligge og pendle frem og tilbage, når universitetet åbner igen. Og jeg kan godt lide Aalborg. Så det er ikke noget problem.

Flyttefirma med god service

Jeg var i kontakt med et Aalborg flyttefirma, som også tilbyder opbevaring. Det var i sidste uge. De bad mig om at være lidt tålmodig. De har meget at lave, og de er underbemandet på grund af krisen. Så der kan gå noget ekstra tid, inden de kan hjælpe mig med at flytte mine ting til opbevaring.

Det er ok. Jeg kan da lave en aftale med min eks, om at vi kommer og henter tingene på en dato, hvor også flyttefirmaet kan. Jeg kan sikkert godt få lov til at låne min mors bil. Det bliver en ny – måske lidt sej og svær – start i mit liv. Men det må jeg bare lære.

Det gode er, at vi er enige om, at selvom vi ikke kan leve sammen mere, så kan vi da godt være venner – også på afstand, nu hvor jeg har besluttet mig for at flytte til Aalborg.