Spring til indhold

Sex skal være sjovt

Det er ved at være flere årtier siden, at pornoen blev fri i Danmark – og vi er stadig kun på vej mod den frigjorthed, som mange i andre lande tror, vi har. Bonerthed er stadig en del af mange danskeres hverdag, men de nye generationer har mindre af den. En undtagelse herfra er selvfølgelig de middelalderlige holdninger, som visse syge religioner står for – også her i Danmark. Men dem gider vi ikke beskæftige os med.

I dag er det helt normalt for par i alle aldre at have et lille (eller stort) udvalg af lingeri, sexlegetøj og frække film i soveværelset. Og hvorfor ikke? Det er jo en ganske naturlig ting. Nå ja – jeg indrømmer da, at der er visse ting på nogle af de sexshops online, der måske er knapt så naturlige. Et oppusteligt får for eksempel. Hvem kan nu finde på sådan noget?

Lingeri og dejlige g strenge

Der er heldigvis færre og færre piger, der drøner rundt i dødkedeligt undertøj nede fra det lokale supermarked. De fleste unge og yngre piger går i dag i G streng eller hipsters, og begge dele kan vi sympatisere med her på redaktionen.

Det er da pænt nok, ikke? Og det er jo bare sådan, at trusser på en pæn numse gør den endnu pænere, ikke?

Det frække legetøj til de voksne

I dag er der ikke en provinsby uden en sexshop, og er det ikke nok, vælter nettet med butikker, der tilbyder alle mulige (og en del umulige) former for sexlegetøj til både mænd og kvinder. Det er alt fra dildoer over vibratorer til håndjern, piske, kærlighedskugler og oppustelige dukker. Nogle mennesker finder disse butikker anstødelige, men man kan jo bare lade være med at kigge på dem, ikke?

Her i Frie Oplyste Frækkerter er vi selvfølgelig glade for den slags sexbutikker. Vores koner er flittige kunder i flere af dem, og det kommer jo os til gode 😉

Danmark ER bestemt et frit og liberalt land, og det gør såmænd ikke noget, at så mange ikke vil indrømme, at de er flittige købere og brugere af sexlegetøj. Sexbutikkernes omsætning taler deres eget tydelige sprog om, hvem der taler sandt 🙂

Og det er så befriende at se, at lingeri og andet øjenguf nu er fuldstændigt stuerent.