Spring til indhold

Instagram annoncer?

Vi kommer aldrig til at konkurrere med Smuk Festival i Skanderborg, var vi enige om i den komite, der arrangerer en ny musikfestival her i byen i sensommeren. Og selvfølgelig gør vi ikke det, for den i Skanderborg er så etableret, at vi ikke kan gøre os håb om nogen form for sammenligning.

Men vi har sikret os nogle gode navne til at spille på vores festival, så det skal ikke skorte på markedsføringen, og i den forbindelse har vi sikret os nogle gode sponsorater, så vi kan ofre en del penge på primært social media markedsføring, for vores festival er med et bredt program med både rock og folkemusik, så vi skal have vores budskab ud så bredt som overhovedet muligt.

Selvfølgelig skal vi også have sat plakater op rundt om i byen og nabobyerne, men vi satser på at hente publikum fra et noget større, geografisk område, så reklame via plakater er ikke nok.

Med i komiteen har vi heldigvis en reklamemand, som har en del erfaring med Facebook marketing, så han er selvfølgelig den rette til at tage sig af den side af sagen. De sponsorer, der har givet tilsagn om støtte til vores markedsføring, skal selvfølgelig også have lidt reklame ud af det, så de bliver nævnt i vores annoncer.

En af sponsorerne har betinget sig, at vi også bruger Instagram annoncering, for det har han selv gode erfaringer med, og det kan vi ikke have noget imod, for vi skal bare ud så bredt som muligt.