Spring til indhold

Efterisolering gav penge til ferie

Nu kan det sagtens tænkes, at du tvivler på mine ord, men ikke desto mindre er det helt sandt, hvad jeg vil fortælle dig om besparelser ved at få efterisoleret loftet – se mere om emnet her: https://www.viking-isolering.dk/vi-tilbyder/loftisolering/ – i mit ret store hus. Besparelserne blev så store, at vi reelt kan betale næsten hele vores efterårsferie hvert år med det beløb, der er sparet. Og det er vel at mærke efter vi har modregnet prisen for efterisoleringen, som blev udført af Viking Isolering ApS.

Varmen suser op og ud

Jeg vidste jo godt, at varme stiger op, og jeg kunne jo også se på min varmeregning, at det ikke ligefrem var billigt at fyre op om vinteren. Men nu er det jo et stort og ældre hus, så egentlig havde jeg slået mig til tåls med, at det nok bare var sådan, det var. En af mine venner er ingeniør, og en dag kom vi til at tale om det med varmetabet. Han viste mig denne her – og så var jeg sgu alligevel gammel jyde nok til at ville finde ud af mere. Godt nok bor vi i en forstad til København – men jyden slipper jo aldrig helt sit tag, vel?

Fra vurdering over tilbud til færdigt arbejde

Jeg undersøgte markedet lidt og fandt ud af, at et firma ved navn Viking Isolering nok var det bedste bud på isolering på Sjælland, så dem kontaktede jeg. Jeg talte med en flinker mand, der senere viste sig at være ejeren af firmaet. Han spurgte, om han ikke lige skulle kigge ud dagen efter og tage en vurdering af tingenes tilstand, og det sagde jeg selvfølgelig ja tak til. Det kostede jo ingenting.

Jeg havde skam også tjekket dem ud på Trustpilot, og deres karakterer var der jo ikke noget at sige til – faktisk var de de absolut bedst bedømte: https://dk.trustpilot.com/review/www.viking-isolering.dk

Allerede 2 dage efter besøget havde jeg et tilbud, og selvom det da var en del penge, var jeg faktisk positivt overrasket over, at det ikke var værre. Udover loftet – som VIRKELIG trængte til efterisolering – fik vi også foretaget en hulmursisolering af den ældste del af huset, for de fandt ud af, at den del slet ingen havde!

Efter endt arbejde – som tog et par dage i alt – var der pænt ryddet op over det hele, så jeg var vældig tilfreds – men det var intet i sammenligning med, hvor tilfreds jeg blev, da sæsonens varmeregning skulle opgøres. Vi havde sgu sparet over 4.000 kroner! Og det billede har gentaget sig siden vi fik isoleringsarbejdet udført for snart 3 år siden. Nu er vi så efterhånden også ret vidende om grøn energi og varmepumper efter at have læst her: https://bedste-varmepumpe.dk/