Spring til indhold

Ritualer før flyrejsen

Jeg sidder i lufthavnen og venter på min afgang. Jeg har købt billige flybilletter til London (købte her) og skal af sted inden så længe. Jeg har nogle ”ritualer”, inden jeg går ombord på flyet, som jeg gerne vil dele med dig her.

Måske kan du også få god nytte af dem.

  1. Efter jeg er kommet gennem security, sørger jeg for at gå tæt på, hvor min gate er. Når jeg ved, hvor det er, kan jeg altid gå på opdagelse i min terminal bagefter.
  2. Efter at have fundet min gate finder jeg et sted at købe et par store flasker vand til flyveturen. Jeg vil ikke forlade mig på de små glas vand, der serveres om bord, da det ikke er nok for mig. Jeg køber også mad og snacks til flyveturen, hvis der ikke serveres mad ombord.
  3. Hvis jeg har tid til overs, kigger jeg på butikkerne i terminalen, får noget arbejde fra hånden eller bare slapper af. Jeg sørger for hele tiden at holde mig orienteret om min afgang.
  4. Tæt på afgang sørger jeg for at gå en tur på toilettet så jeg har det ordnet, inden jeg skal ombord på flyet. Der går jo noget tid, før det er tilladt at benytte toiletterne.
  5. Nu er det tid til at få de ting, jeg skal bruge ombord, på plads. Jeg har min iPad, bog, vand, mad, høretelefoner, cardigan, briller etc. let tilgængeligt. Sørg for, at det du skal bruge fra din taske, som du lægger i bagagerummet øverst, allerede er taget ud. Du vil ikke være den, der stopper køen til at komme ombord, fordi du ikke har styr på dine ting.

Så er det bare at komme om bord, og få en god rejse. Du har jo styr på det hele – og det er en god måde at starte ferien på.

Husk også, at bliver du udsat for forsiket fly, kan du muligvis får en erstatning! Læs om flyforsinkelse her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/