Spring til indhold

Ravensburger puslespil for alle aldre

Du behøver ikke en gang være puslespilsentusiast for at kende Ravensburger – hvis du bare er en lille smule interesseret i puslespil kan du nemlig næsten ikke undgå at være stødt på puslespillene fra Ravensburger.

Ravensburger er en tysk producent af puslespil. Og de laver rigtig mange forskellige spil med nogle helt igennem skønne motiver. Og så laver de puslespil for alle aldersgrupper.

Til de mindste er et af Ravensburgers specialer puslespil med Disney figurer og andre kendte motiver fra Disneys verden. De laver utrolig mange af disse puslespil og de er naturligvis populære over hele verden hos de unge puslespilsbrugere. De tager populariteten fra Disney film og bøger med over i puslespilsverdenen – og det gør de med stor succes.

Ravensburger laver mange fantastiske puslespil. Bl.a. dette med hele 40.320 brikker!!!

Men Ravensburger laver også mange andre puslespil baseret på populære motiver, som man kan genkende fra andre steder. Et eksempel er Ravensburgers 3D puslespil, hvor de f.eks. har en hel serie af puslespil med World Cup fodbolde gennem tiden eller 3D spillene med Minions motiver. Ravensburger er rigtig gode til at inddrage motiver af noget, som i forvejen nyder stor popularitet. Og det er helt sikkert med til at gøre deres puslespil populære og give dem succes.

Men Ravensburger kan blive ved. De har også et stort udvalg af f.eks. puslespil med dyremotiver, julemotiver, kunst, sportsmotiver og tekniske emner. Der er rigeligt at vælge i mellem. Og næsten uanset hvilken interesse og alder man har, så er der rigtig god mulighed for at finde nogle fine puslespil i det store sortiment fra Ravensburger.