Spring til indhold

Rent held

Det var noget nær et mirakel, at ingen af de unge mennesker kom alvorligt til skade, men alligevel venter der nok vognmandsfirmaet en temmelig alvorlig sag, efter at syv nybagte studenter i går faldt ud over siden af en lastbils lad under den traditionelle studenterkørsel her i byen.

Der skete det, at det rækværk langs siden af lastbilen lad, som skulle forhindre nogen i at falde ud, af en eller anden grund brød sammen, da nogle af studenterne lænede sig ud over det for at vinke til nogle forbipasserende.

Det var heldigt, at uheldet skete ret kort efter starten af den eksamenskørsel, de nybagte studenter var ude på, for på det tidspunkt var de alle sammen helt ædru endnu, så de havde åndsnærværelse nok til at gribe fat i kanten af ladets rækværk, så de reelt ikke faldt ned på gaden men nærmest kunne lade sig glide langsomt ned.

En enkelt af de unge fik en rift på den ene underarm, men det var ikke så slemt, at et besøg på skadestuen var nødvendigt. Chaufføren på lastbilen var sønderknust, men han var ret beset helt uskyldig i uheldet, for det var ikke ham, der havde monteret rækværket, som altså ikke var sat ordentligt fast. Det ærgrede han sig over, fortalte han til den lokale avis, for han har stor erfaring i kørsel med studenter, så han ville have sikret sig, at beslagene var monteret helt korrekt, for han vidste af erfaring, at studenterne meget ofte læner sig langt ud over rækværket.