Spring til indhold

Berlin er bare perfekt

Billige flybilletter til Berlin

Hvordan den perfekte Berlin weekend skulle finde sted, er der sikkert lige så mange meninger om, som der er mennesker. Det herlige med Berlin er, at den er fuld af muligheder. Vil du bo billigt og bruge dine penge på shopping? Det er nemt. Hvad med en 5-stjernet spa oplevelse? Ikke noget problem. Jeg kunne blive ved og ved, så lad mig bare sige, at uanset om dine interesser er shopping, natteliv, kultur, historie eller mad, så har Berlin det hele. Eneste problem er her, hvad skal du dog vælge? Og har du kun en weekend, er det ikke muligt at nå det hele. Så er det heldigt, at du nemt kan finde billige flybilletter til Berlin, så du kan bare tage af sted igen.

Hvad kan du så selv gøre for at få den perfekte Berlin weekend?

Lav din research inden. Gå online og søg information eller køb en guidebog for at finde ud af, hvad byen har at tilbyde. For eksempel hvis du kan lide museer, så tjek et par stykker ud online, og bestem hvilke du vil besøge. Hvis du går efter en bestemt slags musik, så find spillesteder online inden og så videre og så videre.

Tag på en af de arrangerede ture rundt i byen. Det vil give dig god information som førstegangsbesøgende, eller hvis du ikke har været i Berlin længe. Der er både gåture og ture med busser samt med cykler og med båd.

Vær fleksibel, og lad dig ikke styre af et program. Mange af de bedste oplevelser kommer af at flyde med strømmen. Måske møder du nogle spændende mennesker, der inviterer dig med på en lokal restaurant? Måske ser du et spillested med god musik?

Berlin er fantastisk – og der er masser af oplevelser til mange weekender.