Spring til indhold

Hudplejeprodukter fra Ecooking

Er du vild med produkter, som er udvundet af naturlige ingredienser og som tænker på miljøet i henhold til udviklingen af deres produkter? Så vælg produkter fra Ecooking næste gang du skal købe produkter, som skal pleje og forkæle din hud. Ikke nok med at produkterne er udvundet af naturlige ingredienser, så er de også økologiske, hvor det er muligt og er desuden dansk produceret. Der er altså et hav af fordele ved at bruge produkter fra Ecooking, som du kan bliver lidt klogere på lige her.

Naturlig, dansk hudpleje fra Ecooking

Ecooking startede oprindeligt sin rejse hjemme i Tina Søgaards private hjem i 2014, hvor hun brugte sin ekspertise og viden inden for produktion af hudplejeprodukter. Tina Søgaard havde gennemgået en hård periode af sit liv, hvilket hun følte afspejlede sig på hendes hud. Dette ville hun ændre på og rørte derfor cremer, olier og sera hjemme i hendes køkken med de ingredienser som hun vidste gjorde huden godt og ville hjælpe den med at få den tilbage i balance.

Tina Søgaards hud blev betydeligt bedre af de hjemmerørte produkter, hvilket blev bemærket af både venner og familie, som hurtigt begyndte at efterspørge de fantastiske produkter, da de ønskede samme behandling. Med tiden udviklede Tina Søgaards produkter sig og der gik ikke længe før diverse hudplejeprodukter blev en stor succes blandt kosmetologer samt andre professionelle inden for hudpleje industrien.

Ecooking hudplejerutine

Filisofien bag Ecookings mange skønne produkter er den samme som i 2015, da virksomheden startede op, nemlig at hudpleje ikke skal være uoverskueligt eller besværligt, men noget alle skal have overskud til, som tilmed kan klares på et minut hver morgen og hver aften. Alle skal have mulighed for at skabe sig en rutine som de kan være med på, og som ikke tager modet eller pusten fra dem. På den måde er Ecooking med til at sikre dig en smuk hud mange år frem, hvis blot du er vedholdende og passer dine overskuelige hudplejerutiner.

Uanset hvilken hudtype du måtte have, så kan du være sikker på at du vil finde produkter fra Ecooking, som vil være et rigtig fint match til din hud og give den det som den har brug for. Tina Søgaard har gennem årene udviklet mange produkter med hver deres fokus, så du let og enkelt kan sammensætte produkterne på kryds og tværs, så du får tilført næring, fugt og beskyttelse til huden. Alle konsistenser og naturlige dufte er ikke tilfældigt udvalgt hos Ecooking, alt er overvejet ned til mindste detalje og du vil derfor også kunne mærke at du har med et produkt at gøre, som er yderst velovervejet med hensyn til indhold, funktion og emballage.

Ecooking – bæredygtig emballage

Foruden alt det super lækre indhold som du finder hos Ecooking, så kan du også med god samvittighed benytte dig af de mange hud- og kropspleje produkter, da Ecooking går meget op i at skabe bæredygtig emballage, som kan genbruges på andre måder, når du vel at mærke har opbrugt din creme eller andet. På opfordring af Ecooking kan de små brune flasker nemlig genbruges til opbevaring af små genstande, bruges til at sætte et lys i eller eventuelt en blomst. På den måde får emballagen nyt liv, når du alligevel har taget det sidste creme der var i bøtten.