Spring til indhold

Santander lån

billån og kreditkort

Santander lån er i dag det mest populære online lån – og meget nemt at få! Det er også Santander Bank, der står bag de populære AcceptLån i Danmark.

Santander Bank er i dag en af de mest populære banker i ikke blot Danmark men over store dele af verden, når det gælder online lån. Moderfirmaet – Banco Santander – daterer sig helt tilbage til 1857, hvor banken blev etableret i Spanien. Og ja – du gættede rigtigt: I den spanske by Santander.

Santander lån og renter

Santander lån kan fås helt ned til 3,9%, hvilket gør banken til en af Danmarks og sågar Europas billigste. Nedenfor har vi opstillet et låneeksempel, som viser, hvad et klassisk lånebeløb på 50.000 kr. vil koste i lånets løbetid, som i dette tilfælde er 5 år.

Santander låneeksempel

 • Lånebeløb: 50.000 kr.
 • Løbetid: 60 måneder
 • Debitorrente: 3,9%
 • ÅOP før skat: 6,32%
 • Etableringsomkostninger: 1.500 kr.
 • Kreditomkostninger i alt: 8.200 kr.

Den månedlige ydelse vil ligge på 970 kr., og det samlede beløb til tilbagebetaling er 58.200 kr.

Ønsker du et andet lånebeløb på dit forbrugslån, kan du benytte dig af en forbrugslån beregner, som du blandt andet finder her. Ved hjælp af denne låneberegner kan du nemt og hurtigt få svar på, hvor meget du kan låne, og hvad det koster at låne.

Fordele

Fordele: Det gælder for alle ansøgere af lån herunder forbrugslån hos Santander, at der ikke skal stilles sikkerhed. Derudover stiller banken aldrig spørgsmål omkring, hvad lånet skal bruges til. Disse to fordele, i kombination med at alt foregår nemt og hurtigt online, har for alvor gjort Santander til en af markedets mest populære låneudbydere.

OBS: Det er klart, at kun kunder med en god kreditvurdering kan opnå en rente på 3,9%. Den bedste måde at finde ud af, hvad du skal betale i rente på et Santander lån, er at ansøge om lånet. Når du ansøger, vil du blive bedt om at fremvise din årsopgørelse samt din seneste lønseddel, hvilket kan foregå automatisk via dit NemID. Der er selvfølgelig andre end Santander, der udbyder billige lån: Billige-kviklån.dk.

Santander billån

Santander er ligeledes meget populære, når det gælder billån, og det er faktisk muligt at låne til en bil yderst favorabelt hos dem. Hos Santander kan du vælge mellem to typer billån, som du kan se nedenfor.

 1. Billån med 20% udbetaling – dette billån giver en meget attraktiv rente med fleksibel tilbagebetaling. Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år.
 2. Billån uden udbetaling: Trygt.dk – dette billån er perfekt til dig, som ikke kan eller ønsker at lægge en udbetaling. Billånet har en maksimal løbetid på 96 måneder, og det skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år.

Ønsker du at låne penge til en motorcykel eller campingvogn, vil dette naturligvis også kunne lade sig gøre hos Santander Bank. Se hvad de enkelte lån helt præcist vil koste dig ved hjælp af deres fremragende billån beregner på deres hjemmeside.

Husk, at det er absolut gratis og uforpligtende for dig at søge om et Santander lån. Bliver du godkendt til et Santander lån, som du fortryder, kan du altid gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret.

Santander og Bank Norwegian kreditkort

Santander kreditkort er endnu et af Santanders meget populære produkter. Santander Red visakort kan både bruges i det daglige såvel som på rejser i udlandet. Bank Norwegian kreditkortet kommer med en masse fordele:

 • Intet årsgebyr
 • Op til 45 dages rentefri kredit på køb
 • Gebyrfri kontanthævninger i udlandet
 • Unikke fordele og rabatter
 • Understøttelse af MobilePay

Det er gratis at ansøge om kreditkortet, hvor du kan få op til 50.000 kr. i kredit til en lav rente fra kun 8,95%