Spring til indhold

Baby og klapvogn – igen

Vores to drenge, Jens og Niels, på et halvt år manglede tøj til den kommende sommer, og jeg satte mig for at skrive en liste over, hvad der skulle købes til dem. Jeg bruger altid internettet, når der skal foretages større indkøb, af og til bestiller jeg også varer på nettet, men mit formål denne gang var at bruge nettet til inspiration for morgendagens indkøb.

Selv om drengene er tvillinger, får de ikke ens tøj på, men ofte tøj af samme mærke blot i forskellige mønstre og farver. Med hensyn til at finde babytøj til sommerbrug var jeg meget i tvivl om, hvad der ville være mest fornuftigt at indkøbe, mit eneste krav til tøjet er, at det skal være rummeligt og i naturlige materialer.

Der var et stort udbud af babytøj på nettet, og jeg faldt for en “sommerserie til babyer” som indeholdt undertøj, shorts, bluser og kasketter i stærke farver og med god mulighed for at mikse delene. Materialet var ren bomuld, og i samme serie fandtes nattøj, skjorter, små tasker og solcreme. Jeg besluttede mig for at spare tiden med en bytur dagen efter og bestilte varerne på nettet i stedet.

Det bestilte babyudstyr var af høj kvalitet med en rigtig god pasform, så når drengene igen skal ekviperes, køber jeg tøjet til dem på nettet.

Lige nu er vi ved at kigge på klapvogne til de to, for vi håber, at de på vores ferie til Skagen kan undvære deres barnevogn, som fylder for meget i vores almindelige personbil.