Spring til indhold

Barnevogn og babyudstyr koster

Inden min kone og jeg købte en barnevogn til vores førstefødte, ledte vi på nettet for at finde ud af, hvilke krav vi skulle stille til sikkerhed og holdbarhed på barnevogne. Der er mange gode oplysende sider på nettet, og de data, vi fandt frem til, virkede troværdige, så vi lavede en liste, hvor vi noterede de vigtigste krav.

Vi havde før fødslen bestilt andet babyudstyr på nettet, som vi var vældig tilfredse med, så vi besluttede at bestille en barnevogn hos www.medudsigt.dk, en netbutik, som har udstyr af høj kvalitet. Vi blev hurtigt enige om, hvilken model vores baby skulle ligge i, en vogn som var sikkerhedsmæssigt i orden, nem at slå sammen og nem at renholde.

Men det springende punkt blev, hvilken farve vi skulle vælge til barnevognen, almindeligvis er det min kone, der bestemmer farve og stil i vores bolig og andet udstyr, men denne gang tillod jeg mig at blande mig. I denne situation tænkte jeg nemlig mere praktisk og økonomisk, og derfor holdt jeg stædigt på, at vi skulle vælge en barnevogn i en neutral farve og ikke en dueblå, som min kone mente passede perfekt til vores nyfødte søn. Mit argument for at vælge en neutral farve var naturligvis, at vognen også  kunne bruges til vores næste barn, som måske blev en pige, og jeg undlod heller ikke at nævne den rimeligt høje udgift, som vi så kan spare, næste gang vi får barn.

For en gangs skyld fik jeg overbevist min kone om, at jeg havde ret.