Spring til indhold

Salg af ATV

Det var en lidt pudsig oplevelse, jeg havde i formiddags. Jeg var ude at køre en tur på min ATV, da en politipatrulje kørte op på siden af mig og hav tegn til, at jeg skulle standse. Mens jeg tog farten af maskinen spekulerede jeg hurtigt over, hvorfor politiet mon stoppede mig, for jeg var helt sikker på, at jeg ikke havde kørt for hurtigt, og jeg havde som altid min styrthjelm på, som man jo skal, når man kører på motorcykel – også selv om den har fire hjul.

Den ene af de to politifolk i bilen steg ud og kom hen til mig. Han skulle selvfølgelig se mit kørekort, og det havde jeg da heldigvis også med mig. Så sagde han noget om, at sådan en maskine kan da vist ikke indregistreres, så den må køre på offentlig vej. Jeg pegede på min nummerplade bagpå og orienterede ham om, at min ATV bestemt var lovformeligt indregistreret. Det var simpelt hen ham, der var galt afmarcheret, hvis han ikke vidste, at den type maskiner kan indregistreres, når de opfylder visse betingelser.

Det er nemlig noget, jeg ved med sikkerhed. Jeg driver nemlig en forretning med ATV salg, så jeg har på kunders vegne fået indregistreret en hel del i tidens løb – og altså også min egen.

Politimanden var lidt tvivlende, men gik tilbage til bilen og rådførte sig nok med vagthavende på stationen. Lidt efter kom han tilbage til mig og undskyldte, at han havde taget fejl på det punkt.