Spring til indhold

Reservedele til robotplæneklippere

For et par år siden valgte jeg at købe en robotplæneklipper, og det har jeg bestemt aldrig fortrudt, for den har lige siden fungeret helt perfekt, og selv om jeg vist ikke er den mest dovent anlagte person i denne verden, så nyder jeg altså den klassiske situation med, at jeg kan sidde på vores terrasse med en kold øl eller lignende og betragte Roberta, som jeg kalder maskinen, mens hun gør det trivielle arbejde med at klippe græsset på plænen for mig.

Og Roberta har været stærkt medvirkende til, at vore græsplæne er en af de flotteste her i kvarteret. Men for en måneds tid siden opdagede jeg, at hun ikke længere slog græsset så flot som tidligere, så jeg underkastede hende en nærmere undersøgelse.

Det viste sig, at den fire-bladede kniv, som skal skære græsset, efterhånden var blevet noget sløv og havde flere grimme hak efter at have været i nærkontakt med nogle sten på græsplænen.

Så jeg måtte på jagt efter en ny kniv til Roberta, og det voldte en smule problemer, fordi forretningen, hvor jeg havde købt hende, ikke længere eksisterede, så jeg vidste ikke umiddelbart, hvor jeg kunne købe reservedele til sådan en robotplæneklipper.

Men så har man jo heldigvis internettet, så jeg gav mig i kast med en søgning efter en ny kniv, der passer til lige netop min plæneklipper. Jeg fandt også en webshop, der handler med den type reservedele, og så gik der bare nogle få dage, før jeg fik tilsendt en ny kniv.