Spring til indhold

Redningsveste redder liv!

Redningsvest oppustelig

Det er et faktum, at redningsveste redder liv, og sandsynligheden for at drukne er 12 gange større uden redningsvest! En redningsvest kan købes for for blot 200 – 300 kroner på tilbud, og siden 1992 har det været lovpligtigt at have det samme antal redningsveste ombord, som antallet af personer ombord.

Det er dog ikke lovpligtigt at bære vestene under sejlads, men de skal være tilstede. Dog skal man have in mente, at når først en båd kæntrer, kan det gå rigtig stærkt. Sørg derfor for, at vestene altid er indenfor rækkevidde, eller bedre endnu; bær dem under hele sejladsen!

Redningsvest oppustelig

En af grundene til, at mange vælger ikke at bære deres redningsvest, er pga. komforten. De klassiske fastveste er ikke altid super komfortable at bære, da de oftest fylder godt rundt om overkroppen.

Dette er dog ikke tilfældet med en oppustelig redningsvest, som først blæses op, når den rammer vandet. En oppustelig redningsvest er altså stort set ikke til gene overhovedet, og man bemærker knap nok, at man har den på.

Prisen på en oppustelig redningsvest er en anelse højere, og starter fra cirka 600 kr. og opefter. At betale cirka 600 kr. for noget, der potentielt kan redde ens liv, er stadig en meget lille pris at betale!

Svømmeveste til børn og kajakroer

Er man tæt på kysten og er man en habil svømmer, så kan en svømmevest være et alternativ. En svømmevest er på ingen måde, så sikker som en redningsvest, da en svømmevest ikke automatisk kan vende dig om på ryggen. Opdriften er ej heller så god som en redningsvest, så vesten skal kun ses som en mindre hjælp.

Svømmeveste til børn og kajakroer er populære grundet deres komfortable pasform, som sørger for god bevægelsesfrihed. Konfidence svømmeveste til børn er af verdens mest solgte, fordi designet og konstruktionen af vesten lærer barnet hurtigere at svømme.

Kajakroer er vilde med svømmeveste, eller rettere kajakveste, fordi de har brug for at kunne bevæge hele deres overkrop. Kajakvesten giver dem altså den frihed, som de har brug for for at kunne sejle.

Vil du vide mere om, hvordan redningsveste kan redde liv så kig forbi hjemmesiden Redningsvest-nu.dk. På Redningsvest-nu.dk finder du alverdens guides, videoer og diverse illustrationer, så du får en god forståelse af vestens funktioner.