Spring til indhold

Priser på blomster

Blomsterbuket og bryllup

Din far skal giftes igen. For tredje gang. Han er lykkelig. Siger han. Du er selv lidt i tvivl. Egentlig synes du, at han svigtede dig, dengang han og din mor blev skilt. Han har inviteret dig med til brylluppet. Men han vidste godt, at du ikke kan komme. Du er lidt ligeglad. Han må selv styre sit liv. Og hvis han er lykkelig og ægteskabet holder denne gang, så er du selv glad. Dit liv omme på den anden side af kloden bevirker også, at det er lidt svært for dig at kunne rejse til Danmark for at kunne være med til vielsen og festen. Du er sådan set glad for, at du ikke behøver at deltage.

Dagen skal markeres

Alligevel vil du da gerne fortælle ham, at du tænker på ham og hans brud, som du i øvrigt kun har mødt en enkelt gang. Du vil derfor ikke kaste dig ud i at lede efter en decideret bryllupsgave til parret. Du kender ikke bruden så godt og kan derfor ikke sådan lige pejle dig ind på en god gave til dem. Du har derfor besluttet at finde en blomsterforhandler, der har blomsterudbringning på Amager, og sende dem en rigtig flot buket. Det kan heldigvis ordnes via internettet. Du skal bare have et gyldigt betalingskort.

Hvad koster det at sende blomster?

Du kigger derfor på den mail, som din far sendte dig og hvor datoen for brylluppet står. Buketten skal jo ikke ankomme på et helt forkert tidspunkt. Helst dagen før brylluppet. Du finder datoen og sætter dig ind til din PC og skriver i Googles søgefelt: ”Blomsterudbringning i København” for at pejle dig ind til en blomsterforhandler på Amager. Næste søgning er ”Send blomster billigt”. Du finder en forhandler. Du finder den største og flotteste buket, får den bestilt og betaler med dit betalingskort. Giver forhandleren besked om, hvornår du vil have, at buketten bliver leveret til brudeparret.

 

Hvad symboliserer en buket blomster?

Blomster som gave symboliserer ofte:

  1. Kærlighed og hengivenhed
  2. Taknemmelighed og anerkendelse
  3. Medfølelse og trøst
  4. Fejring og glæde
  5. Bekræftelse og støtte
  6. Undskyldning og forsoning. Det afhænger dog af den specifikke blomst og sammenhængen, hvilken symbolik den har.