Spring til indhold

Nye ord fra nettet

At internettet har en dramatisk indflydelse på verden og menneskene, er der vist ingen der vil betvivle. Vi lærer nye ord fra nettet nærmest dagligt, vi finder nye måder at interagere med andre på, vi køber produkter og verden bliver – sagt med en floskel – mindre og mindre. En af de ting, som internettet også er god til, er at forarge mennesker. Mange er lidt snerpede og bonerte, og der kan f.eks. de mange ord og slangudtryk inden for seksuelle universer være en stærk faktor – eller en stærk kop te for mange.

De seksuelle ord forarger nogle

Undersøgelser viser, at især kvinder lader sig forarge nemt af de mange hjemmesider med mere eller mindre seksuelle undertoner. Hvorfor mon egentlig?

Det er jo ganske vidst, at der findes to slags kvinder i verden: Dem, der leger med sexlegetøj – og dem, der ikke vil indrømme det 🙂 Og ser man på netbutikker. der servicerer det stigende behov for sexlegetøj til både mænd og kvinder – som for eksempel Funtoys – er det jo tydeligt, at kundegruppen ikke blot er tilstede men også voksende.

Det er jo virkelig ikke noget at lade sig forarge over, vel? Jeg forstår da godt, at mange piger synes, det er lidt sært, at der findes mænd, der køber et oppusteligt får. Men det er da deres egen sag, ikke? Og der er jo et hav af mindre bizarre legesager til voksne af begge køn at vælge mellem end lige oppustelige får. Noget så banalt som dildoer har jo været kendte i århundreder, men til forskel fra datidens fremstillet af sten eller træ er de noget mere behagelige, sunde og sjove i dag: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/dildoer-og-vibratorer/dildoer.html

Forargelse er tegn på manglende livskvalitet

Den snerpede eller bonerte forargelse er som oftest et symptom på indebrændthed og/eller manglende livskvalitet, men heldigvis modnes samfundet konstant. Et godt eksempel er det faktum, at for eksempel cykelbutikker på nettet har taget det nye og ganske revolutionerende produkt Klunkevoks til sig. Og hvis du nu sidder og tænker over, hvad det kan være: Forklaringen på klunkevoks.

Så er der ikke længere nogen undskyldninger for sure klokker eller salty nuts 🙂