Spring til indhold

Ny løbesko på markedet

De største mærker inden for løbesko er Asics og New Balance. Der er mange fællestræk for disse mærker, og i denne artikel ser vi på udgivelsen af nye modeller, altså opdateringer af i forvejen eksisterende løbesko.

Nye løbesko en gang om året

Asics og New Balance har nogle modeller af løbesko, som de sælger rigtig meget. For Asics drejer det sig om Asics Gel Kayano og Asics Gel Nimbus. For New Balance er det New Balance 1200-serien og New Balance 1080 – den tidligere New Balance 1064.

Fælles for disse modeller er at de en gang årligt bliver opgraderede i den forstand at der kommer en ny model. Tager vi eksemplet med New Balance 1226, så hed den sidste år New Balance 1225. I den nye løbesko er der blevet lavet nogle opgraderinger. Uden disse konstante ændringer og opgraderinger.

Løbesko fra år til år

Hvor meget der udvikles på løbeskoene er meget forskelligt. Nogle år er der drastiske ændringer, mens der andre år ikke ændres meget på skoene. De typiske ændringer er forbedringer af komfort, stabilitet og pronation. Har du tidligere løbet i en Asics Nimbus, kan du roligt skifte til den nyere model. Det er i bund og grund den samme løbesko med nogle få ændringer. Det er de eneste forskelle, der egentlig er.

Nye farver på løbesko

Asics, New Balance og andre skomærker yder også en ekstra service til os løbere ved at levere nye løbesko med nye farver. Hvis Asics nye kollektioner kommer til Danmark en gang årligt i januar, så vil der i august ligeledes komme nye modeller, men disse modeller er blot de samme som tidligere modeller bare i en anden farve. Det er faktisk den eneste forskel fra disse løbesko

Helt overordnet laver de fleste løbeskomærker nye løbesko en gang om året for at præge markedet med nye teknologi så du får det bedste mulige ud af dine løbeture. Du skal ikke være bange for at købe nye løbesko i en farve du måske ikke er vant til, eller en ny løbesko, der kun er en opgradering.