Spring til indhold

Mere rejse for pengene tak

Vi er blevet noget mere kræsne, min kone og jeg, med hensyn til vores ferier i udlandet. For år tilbage var vores første prioritet at komme af sted så tit som overhovedet muligt, og vi rejste på charterferie mindst tre gange om året.

Den gang var vi af økonomiske grund nødt til at vælge de billige rejser, ellers kunne vi ikke få enderne til at nå sammen i vores budget. Vi satsede på at rejse udenfor højsæsonerne for at holde udgifterne nede, og vi valgte tit nogle tilbud rejser, hvor vi i sidste øjeblik skulle slå til og vælge en destination.

Det var også ganske givende, for vi fik set en stor del af de europæiske feriesteder, og vi nød det i fulde drag – ikke mindst de forskellige madkulturer syntes vi var spændende.

Men nu er vi som sagt blevet mere kræsne og foretrækker nogle mere fjerntliggende rejsemål med det formål at få set noget mere af verden. Vores første ferie udenfor Europa var en to ugers charterferie i Thailand, men siden er vi slået ind på at arrangere mere individuelle rejser til andre verdensdele.

Via internettet er det jo ikke noget problem at bestille flybilletter og hoteller, uanset hvor i verden, man vil hen, og hvis man ser sig lidt godt for, kan man ofte finde især flybilletter til en overkommelig pris, selv om man skal langt væk hjemmefra. For eksempel holdt vi sidste år en spændende ferie i Californien og nabostaterne, hvor vi kørte rundt i en lejet bil.