Spring til indhold

Komplimenterende fritidsjob

Dette indlæg skal handle om et nyt og hjemmelavet begreb. ”Komplimenterende fritidsjob”. Begrebet er som sagt hjemmelavet og opfundet af undertegnede. Forunderlig nok er det nemlig hidtil overset. For hvad betyder det at man blot lønnes med 100 kroner i timen, hvis man samtidig kan have tre jobs? Parallelt. Så er lønnen pludselig oppe på 300 kroner i timen. Et eksempel på komplimenterende fritidsjobs kunne være IT-jobs de varetages mens der passes børn, rengøringsjobs der lægges oven i babysitter jobs, SEO-tekster der kombineres med journalistiske opgaver.

To typer

Grundlæggende kan disse former for komplimenterende aktiviteter deles op i to typer. De indtjeningskomplimenterende, og de erfaringskomplimenterende. For en pædagogstuderende vil babysitning således være komplimenterende til studiet, for en studerende på IT universitetet vil IT opgaver således være videns komplimenterende. Optimalt kombineres så mange aktiviteter som muligt. Er du fx studerende på IT universitetet der snart skal være far, så sørg for at få et babysitterjob hvor du parallelt kan arbejde med IT-jobs. Dermed komplimenterer IT job med IT studier, Babysitning med at du snart får en baby, og IT- og babyjob ved at de kan klares parallelt. Ikke helt dårligt vel?

Jeg har researchet lidt på nettet til hvordan du bedst kommer i gang. Resultat blev en anbefaling til hjemmesiden Få Det Gjort. Det var så dengang. Projektet var starten til det, der i dag i 2020 er et rent eventyr i dansk iværksætteri.

Eventyret om Ageras

Lad os først lige læse, hvad der skete dengang:

Jeg havde oprettet det de kalder en standardprofil og selvom den kostede lidt penge, så gør det jo intet, når jeg har tjent den ind mange gange igen. Det er ret billigt i forhold til lignende sider. De har også en lidt dyrere profil-pakke, men den havde jeg ikke lyst til at købe. Jeg blev faktisk også kontaktet af rigtig mange inden for de første tre uger, så jeg tror en standardprofil er en god løsning. Siden er mit abonnement stoppet, og jeg kan faktisk mærke at der er færre der kontakter mig. Men det er fint nu, for jeg har hvad jeg skal bruge.

I dag er Ageras A/S en global virksomhed med snart 100 ansatte og investorer, der har endnu større planer. I stedet for at dvæle for længe ved dem her i artiklen får du her et par links, hvor du nemt kan læse mere om Ageras: