Spring til indhold

Kattelem med bajonetsav

Den er nuttet ud over alle grænser, den lille kattekilling, vi har fået i huset, og børnene elsker at lege med den. Det ser også ud til, at lille mis trives hos os, for den er hele tiden glad og legesyg. Fra starten satte vi en bakke med kattegrus ude i bryggerset, som mis kunne bruge, men den  blev nu ikke brugt meget, for det er sommer, og vores terrassedør står åben meget af tiden, og så går mis udenfor, når den skal.

Det var også derfor jeg besluttede at lave en kattelem i terrassedøren, hvor der kun er glas i den øverste halvdel. Min nabo er en rigtig gør det selv-mand, så jeg spurgte ham til råds. Jeg skulle starte med at købe selve kattelemmen og derefter tage nøjagtigt mål til hullet i dørens plade. Så skulle jeg tegne hullet op og bore et hult i hvert hjørne, hvorefter det er nemt med en bajonetsav at save pladen ud. Heldigvis tilbød naboen at låne mig sin Makita bajonetsav, for jeg har ikke selv en bajonetsav.

Alt i alt gik arbejdet nemmere, end jeg havde forventet. Jeg har selv en ret pæn samling af skruer, som jeg har beholdt i de blå æsker fra NKT, som man køber dem i, så jeg fandt hurtigt den rigtige størrelse skruer til at fastgøre kattelemmen.

Lille mis var meget nysgerrig og legesyg, mens jeg arbejdede. Den sad en del af tiden halvt skjult bag vores terrassevarmer og fulgte godt med i, hvad jeg lavede.