Spring til indhold

Karinas overraskelse

Det kom som en overraskelse, da min søster, Karina, for et halvt års tid siden ringede og fortalte, at hun ville skilles fra sin mand, som hun havde været gift med i mere end 15 år. Det var overraskende, fordi vi alle i familien havde det indtryk, at de havde det godt sammen, og Karina ville ikke begrunde det med andet, end at ”nu går det altså ikke længere”.

Det var først her for nylig, at hun betroede sig til mig og fortalte, hvad der var den egentlige årsag til deres skilsmisse. Der var sket det, at Jørgen havde udviklet en noget speciel tendens, som Karina altså bare ikke kunne forlige sig med. Han havde udviklet et behov for at klæde sig i dameundertøj som optakt, når de skulle have sex.

Lige i starten havde Karina været bange for, at han var ved at blive bøsse, men det forsikrede han hende om, at han bestemt ikke var. Han var kun til kvinder, men han havde altså dette lidt bizarre behov for at kunne blive seksuelt ophidset.

Karina besluttede sig for at lade ham udleve de fantasier, han måtte have, men med tiden gik det op for hende, at det i hvert fald ikke ophidsede hende at se sin mand i dameundertøj. Tværtimod oplevede hun oftere og oftere, at hun helt mistede lysten, når han klædte sig ud på den måde og tilmed havde tilbøjelighed til at udføre en sensuel dans med udpræget feminine bevægelser foran hende. Jeg tror godt, jeg ved, hvor hun køber sine BH henne 🙂 Hun har nemlig de smukke og ægte kurver, der gør hende oplagt til at bære det skønne PrimaDonna – og det tror jeg også, hun gør!

Karina fortalte mig, at hun på et tidspunkt begyndte at føle direkte lede ved sin mand, og at hun helt havde mistet lysten til sex med ham. Hun overvejede seriøst at finde sig en elsker og så lade Jørgen passe sig selv, men hun var godt klar over, at en sådan situation også ville ødelægge deres parforhold på andre områder end det seksuelle.

Det generede hende også, at han jævnligt tog på indkøb for at købe noget nyt, billigt lingeri til sig selv, og når han kom hjem, viste han det stolt frem og blev åbenbart selv ophidset ved tanken om det nye undertøj, for han forsøgte sig altid overfor hende i de situationer, men hun ganske enkelt ikke overvinde sig selv til at have sex med ham.

Karina havde puslet med tanken om at få overtalt sin mand til at gå til en psykolog, men hun var inderst inde godt klar over, at han ville afvise den tanke på det bestemteste, og hun kunne også mærke på ham, at han ikke selv mente, at han havde noget problem.

En dag kom han hjem med noget nyt undertøj, som han selvfølgelig havde måttet købe i en størrelse plus size, fordi han er en ret stor mand, og igen viste han det frem og forsøgte at lokke hende med til noget fræk sex. Jeg var lige ved at brække mig, fortalte Karina, og på det tidspunkt gik det op for hende, at hun var nødt til at forlade sin mand, og det kan jeg bestemt godt forstå.

Unge piger og lingeri

I starten var jeg noget overrasket og var på grænsen til at være lidt forarget, da det tilsyneladende blev en trend i den gymnasieklasse, som jeg blandt andet underviser i gymnastik, at pigerne inderst inde klæder sig så frækt som overhovedet muligt. Jeg mener ikke selv, at jeg er gammeldags, og da pigerne i den pågældende 3. G alle er fyldt 18 år, kan jeg selvfølgelig ikke tillade mig at komme med bemærkninger om deres udfordrende undertøj.

Jeg tænker også af og til på, om forældrene måske ved, hvordan deres døtre ser ud inderst inde, ligesom jeg ikke kan lade være med at tænke på pigernes tøjbudgetter, for det er bestemt ikke ligefrem billigt lingeri, de stiller til skue, når de klæder sig om til gymnastiktimerne. Mon de handler hos de kendte lingeri-specialister hos Lingeriegroup? Dem her: https://houseoflingerie.com/da/

Selvfølgelig ved jeg godt, at unge piger i den alder for de flestes vedkommende også har et sexliv, men i mine øjne er der nu ingen grund til, at man i det daglige på ganske almindelige skoledage går klædt i noget undertøj, der mest er beregnet til at have på til en løssluppen fest.

For nogle uger siden kom jeg faktisk tilfældigvis til at snakke med en af pigerne om den form for beklædning. Hun sagde bare med et smil, at man ved jo aldrig, hvornår drømmefyren lige pludselig kommer forbi, og så handler det jo om at se så lokkende ud som muligt, så han ikke hopper af krogen igen.

Lidt chokeret

Det er vel forståeligt, at jeg var en anelse chokeret, for pigen gav jo faktisk udtryk for, at hun er klar til at hoppe i kanen ved første møde, hvis der ellers er tale om en flot fyr. Selv om jeg godt nok har rundet de 50 år, mener jeg nu ikke, at jeg på nogen måde er snerpet, og jeg kan da også godt selv finde på at klæde mig lidt ekstra pikant inderst inde for at få min mand ordentligt op på dupperne, når jeg synes, det er ved den tid.

En af mine mandlige kolleger, der underviser drengene i gymnastik, har fortalt, at der på det punkt vist ikke er så stor forskel på piger og drenge, for han har i hvert fald konstateret, at mange af drengene – eller de unge mænd, som det jo rettelig er – barberer sig forneden. Det er åbenbart ikke moderne med ganske almindelig kønsbehåring mere, for jeg har da også konstateret, at langt de fleste af pigerne også er intimbarberet.

På en måde kan jeg da godt forstå, at pigerne barberer sig forneden, for når man optræder i en lillebitte G-streng og sorte stockings med søm bagpå, kan det selvfølgelig godt forstyrre synsindtrykket, hvis der stikker kønshår ud under kanterne på den diminutive trusse.

Jeg vil som sagt ikke være fordømmende, men det bekymrer mig nu alligevel lidt, at så unge piger i det daglige gør alt, hvad de kan, for at sætte gang i de unge mænds fantasier. Der kan jo kun være ét formål med den slags påklædning, men det skal jeg jo ikke blande mig i.