Spring til indhold

Oplev græsset med en bondegårdsferie

Problemet med det moderne samfund er, at  mange af os glemmer vores rødder og det liv vi levede for ikke engang 100 år siden. Dengang malkede man selv, medmindre man var en af de få, som boede i byen. Bondegården var ikke helt som Morten Koch beskrev den, men det var tæt på. Der var et andet familiemønster og et andet tempo. Derfor kan det være et kærkomment afbræk fra en hektisk tilværelse at tage på en bondegårdsferie.

Tag familien med på bondegårdsferie

Når familien tager på bondegårdsferie sammen, så vil man hurtigt opdage, at tempoet bliver skruet ned. Der er ingen, som har travlt, og der kommer en anden intimitet imellem familiemedlemmerne. Denne intimitet kan man udnytte og bruge til at lære hinanden som familie bedre at kende. Familien kan spille kort om aften og gå ture om dagen. Alt sammen uden alle de forstyrrelser, som den moderne verden tilbyder. For børnene er det også sundt at opleve den gamle kultur og se hvordan maden bliver til og for de københavnske børn er det fedt for dem at opleve frisk luft og en tilværelse uden storbyens stress og larm.

Bondegårdsferie betyder en ferie i ro og fred og med masser af muligheder for familiesamvær uden hverdagens stres og jag.