Spring til indhold

Hvad er et musikinstrument?

En musikalsk instrument er en enhed skabt eller tilpasset til formål at gøre musikalske lyde. I princippet kan ethvert objekt, der producerer lyd tjene som et musikinstrument, det er gennem formål at objektet bliver et musikinstrument. Historien om musikinstrumenter daterer sig tilbage til begyndelsen af den menneskelige kultur. Den akademiske studie af musikinstrumenter kaldes organology.

Datoen og oprindelsen af ​​den første enhed af omstridte status som et musikinstrument går så langt tilbage som 67 tusind år gammel; artefakter almindeligt accepteret at være tidligt fløjter dato så langt tilbage som omkring 37 tusind år gammel. Men tror, ​​de fleste historikere fastlæggelsen af ​​en særlig tid musikinstrument opfindelse til at være umuligt på grund af subjektivitet i definitionen.

Musikinstrumenter udviklet sig uafhængigt i mange befolkede regioner i verden. Men kontakt mellem civilisationer resulterede i den hurtige udbredelse og tilpasning af de fleste instrumenter på steder langt fra deres oprindelse. Ved middelalderen, kunne instrumenter fra Mesopotamien skal findes i Sø-Sydøstasien og europæere legede instrumenter fra Nordafrika. Udviklingen i Nord-og Sydamerika fandt sted i et langsommere tempo, men kulturer i Nord-, Central-og Sydamerika delt musikinstrumenter.

Et mindre orkester i denne periode (af omkring halvtreds spillere eller færre) kaldes en kammerorkester. En fuld størrelse orkester (ca. 100 spillere) kan undertiden kaldes en “symfoniorkester” eller “Philharmonic Orchestra”; disse modifikatorer ikke nødvendigvis tegn på en streng forskel i enten den instrumentale forfatning eller rolle i orkestret, men kan være nyttigt at skelne mellem forskellige ensembler baseret i samme by (for eksempel London Symphony Orchestra og London Philharmonic Orchestra). En symfoni orkester vil normalt have over firs musikere på sin roster, i nogle tilfælde over hundrede, men det faktiske antal musikere beskæftiget i en bestemt ydelse kan variere afhængigt af det arbejde, der spilles, og størrelsen af ​​sted. En førende Kammerorkester kunne ansætte så mange som halvtreds musikere, nogle er meget mindre end det. Orkestre kan også findes i skolerne. Udtrykket Koncerten Orkestret kan undertiden anvendes [1] – Der skelnes ikke på størrelse med orkester ved brug af dette begreb, selv om deres anvendelse generelt udmærker sig som for live-koncert. Som sådan er de almindeligt kammerorkestre.

Og hvis du har kunnet hoste dig gennem denne artikel, kan du med fordel finde alt om musikinstrumenter som for eksempel keyboards, elpiano og andet godt hos www.danguitar.dk