Spring til indhold

Mere plads

Altid plads til mere! Navnet på den store bygning mindede mig om et reklameslogan for et helt andet produkt, men her var altså tale om et lagerrum af den slags, hvor man lejer sig ind på en mindre del af lageret og kun betaler leje af opbevaringsrum for de kvadratmeter, man anvender.

Jeg havde fundet adressen på firmaet i telefonbogen, for jeg havde brug for midlertidig opmagasinering af det meste af mit bohave. Min kone valgte for nogle måneder siden at vinke farvel efter 14 års ægteskab, som egentlig har været et godt ægteskab, synes jeg. Men hun havde mødt en anden mand, og så blev jeg droppet. I mit stille sind har jeg glædet mig over, at vi i det mindste aldrig har fået børn sammen – og i øvrigt også over, at skilsmissen kommer nu, hvor jeg kun lige er fyldt 40 og vel stadig har chance for at finde en at dele tilværelsen med.

Men skilsmissen har blandt andet den konsekvens, at jeg ikke kan blive boende i vores hus med kun min egen indkomst. Heldigvis er det lykkedes mig at få det solgt meget hurtigt, og i stedet har jeg valgt at leje en lejlighed inde i midtbyen. Men den kan jeg først overtage tre måneder efter, at jeg skal have tømt mit hus.

I den periode har jeg lånt et sommerhus af en god ven, hvor jeg selv kan bo, og mine møbler skal jeg så have anbragt på dette lagerhotel i de kommende tre måneder.