Spring til indhold

Hurtig lån

Hurtig lån

Står du og mangler et mindre beløb sidst på måneden, kan du med god grund overveje et hurtigt lån: Hurtige-lån.dk. Alle danskere vil i løbet af livet opleve at der mangler lidt ekstra i budgettet, og i stedet for at spørge venner eller familiemedlemmer efter hjælp, kan du hurtigt og anonymt optage et hurtig lån.

Som navnet antyder er et hurtig lån et meget lille lån, som typisk ligger på mellem 500 og 4000 kroner. Det forholdsvis lave lånebeløb, medfører også en kort løbetid, hvilket betyder, at du indenfor en måned vil have lånet ude af verden igen. Derfor passer et mikrolån rigtig godt, hvis du sidst på måneden modtager uventede regninger eller har behov for en hurtig investering.

Få et indblik i fordelene ved et hurtig lån

Det er meget nemt at optage et hurtig lån: Penge-lån.nu, først og fremmest fordi beløbet er lavt. Hvilket betyder, at låneinstitutterne ingen former for sikkerhed for lånet, samtidig med at der ikke skal vedlægges dokumentation eller lignende. Et online lån kan faktisk optages fra din mobiltelefon eller smartphone, ligesom du også kan benytte internettet til at starte processen. Det hele foregår på en meget simpel måde, da du blot skal sende en SMS til selskabet (ej at sammenligne med SMS lån), hvorefter du vil modtage et link til et ansøgningsskema.

Hvis ansøgningen bliver godkendt, hvilket den gør i 9/10 tifælde, vil du have beløbet til rådighed allerede dagen efter. Et hurtig lån giver dig en enorm frihed, da der ikke stilles spørgsmål omkring hvad pengene skal bruges til, samtidig med at hele processen ikke tager mere end ét døgn. Der er dog uden krav til låntager (Lån-uden.dk), som skal opfyldes, førend du kan være sikker på, at din ansøgning bliver godkendt.

Krav til låntager

Først og fremmest må du de fleste steder ikke være registreret i RKI. Det er dog altid muligt at optage lån til indfrielse af gæld, ligesom nogle af låneselskaberne har en aldersgrænse på 21 år. Dette varierer dog fra lånebank til lånebank, og afhænger dermed 100 % af hvor du vælger at optage dit hurtig lån.

Mange af disse låne penge muligheder findes dog på nettet. Der er en del forskellige tiltag omkring hurtig lån, og hvis du gerne vil blive klogere på konceptet. Så kan du med fordele tage et kig på følgende sider der har berørt emnet:

Mikrolån til ulande

Mange vælger i dag at foretage mikrolån til ulande, da et beskedent beløb på 500 – 1000 kroner, kan gøre en kæmpe forskel i for eksempel Afrika. Da et hurtig lån samtidig er utrolig nemt at optage, vælger mange danskere denne løsning, da det som sagt kan hjælpe en afrikansk familie i lang tid.

Mange vælger at gøre det som en investering, forstået på den måde at beløbet hjælper en familie til at starte deres egen forretning eller sende børnene i skole, således beløbet bliver brugt på en bæredygtig måde. Ved at gøre dette, kan familien forsørge sig selv i lang tid, og man har dermed kickstartet deres tilværelse.

Kilde: Tak til Hurtige-lån.dk, Penge-lån.nu, Kviklaan-info.dk og Lån-uden.dk, som er blandt markedets førende online låneportaler.