Spring til indhold

Blomster til 70 års fødselsdag

Min mor fylder 70 på torsdag, og jeg er inviteret til middag hos mine forældre. Vi skal fejre hende med manér. Hun har lokket min far til at lave middagen til hende. Han er faktisk rigtigt god til at lave mad, men han gider sjældent. Men da det er hendes fødselsdag, så har han indvilget i at stå for alle retterne. Han bad mig om at hjælpe ham med nogle af indkøbene til det. Der skal bruges mange særlige ingredienser, som han ikke kan finde i det lokale supermarked.

Jeg hjælper da

Jeg har naturligvis sagt, at jeg skal nok købe ind for ham, så længe han bare husker at skrive alle tingene, han har brug for ned på sin indkøbsseddel. Den har han så sendt til mig med mail, og jeg har planlagt at gøre indkøbene torsdag morgen og, så tage ud til min forældre lidt over middag og være selskabelig og hjælpe i køkkenet. Det giver mig også en chance for at købe den fødselsdagsgave, hun skal have.

Blomster på Amager såmænd

Jeg ved, at min mor forventer meget. Gaver, smigrende bemærkninger, god mad og glade miner fra alle, som kommer. Jeg har derfor været på nettet og fundet en blomsterforhandler, der tilbyder blomsterudbringning på Amager: https://amagerblomster.dk, fordi jeg vil sende hende en buket, som skal ankomme tidligt torsdag formiddag. Inden jeg dukker op med min fars indkøb. Det ved jeg, at hun vil blive glad for. Og jeg ved også, at hun ikke forventer at få blomster tilsendt.

Det giver sådan lidt ekstra på dagen, ikke? At det ringer på døren, og der står et menneske og afleverer en stor, flot buket blomster, som man slet ikke har nogen idé om, hvor den kommer fra. På kortet, som skal med buketten, skal der ikke stå andet end: ”Tillykke med de 70 år. Kærlig hilsen fra – ja gæt engang.” Ligesom da jeg tidligere sendte blomster til moster – se her.