Spring til indhold

Hotel Oasia

Sammen med gode venner har vi gennem flere år haft en klub, hvor vi udveksler gode ideer til sund mad og gode vine. Vi mødes privat hver fjerde torsdag, spiser middag sammen og prøvesmager en vin, som den pågældende vært er ansvarlig for at servere. Der er gået konkurrence i at gætte vinens pris og årgang, og taberen betaler ekstra 100 kroner oveni de 100 kroner, vi alle erlægger, hver gang vi mødes. Pengene skal anvendes til en miniferie, nærmere betegnet et gourmetophold et sted i Jylland.

Vi har flere gange tidligere brugt ”af kassen” til blandt andet vinsmagninger og en fælles vin tur til Alsace, disse oplevelser kombineret med vores fælles middage har bevirket, at vi alle har fået en passion for vin og god mad, for hver gang, vi mødes, lærer vi alle nyt, og de mange vinsmagninger, vi har deltaget i, har også udvidet vores horisont.

Jeg har fået til opgave at finde og booke os ind på et hotel i Aarhus, som er kendt for god mad og et fint sortiment af udsøgte vine. Vi har tidligere besøgt hotellets hjemmeside, og da vi studerede menukort og vinkort, var vi straks enige om, at på det hotel i Aarhus – dem her: http://www.hoteloasia.dk/ – skal vores miniferie afholdes.  Jeg var lidt nervøs for, om der var ledige værelser, for vores miniferie bliver i pinsen, men heldigvis var hotellet ikke fuldt booket, så nu er ferien planlagt, for transporten er også bestilt og betalt.  Det bliver en oplevelse at se pinsesolen danse i Aarhus.