Spring til indhold

Fluer i suppen

Vi kender alle den slidte frase, der stammer fra en gammel film. Men hvorfor er det lige, at den er blevet en ørehænger. Er det nogen om snakken, at der er fluer i suppen på Bakken ?

Der findes masser af restauranter og endnu flere tjenere, hvis mareridt er at servere dejlig mad med skadedyr som pynt. Det er almindeligt kendt, at især værtshuse og caféer kæmper en kamp mod bananfluer eller frugtfluer, som de også hedder. Men om sommeren svirrer det med almindelige fluer, og så gælder det om at have en løsning klar. Mange vil vide, hvad lever fluer af. Men det er ikke så vigtigt, da de kun lever kort tid.

Det er mere vigtigt at vide alt om Fluer | Effektiv fluebekæmpelse uanset hvor stort problemet er hvis nogensinde skal kunne komme dem livs. Det er ikke ligesom hvepse, der har et bo, som man bare kan fjerne, og så er problemet løst. Nej nej, fluerne flyver jo overalt og har ikke noget tilknytningssted, andet end præcis der, hvor de IKKE skal være. Nemlig omkring mad og andre fødevarer, hvor de ikke må være.

Man kan købe nogle maskiner, der har fundet hemmeligheden omkring, hvad tiltrækker fluer. Det er nogle fluefangere med blåt lys, der indfanger en masse fluer. Det giver en god bekæmpelse på lang sigt, udtaler et stort anerkendt skadedyrsfirma. ” der er i øjeblikket mange der døjer med fluer pga. de høje temperaturer og det stille vejr, fortsætter skadedyrsbekæmpelsen.

Jeg tror ikke, at vi nogensinde har set så mange klyngefluer, som vi ser i år. Det vælter ind med opgaver, hvor vi skal bekæmpe dem i hele landet. Men specielt København ser ud til at være ramt hårdt, ligesom huse omkring minkfarme altid har været plaget. Man aner nærmest ikke et levende råd, kommer det fåmælt fra skadedyrsbekæmperen, der bliver interviewet. Vi ved jo godt, at der er mange, der er vokset op på landet, og har levet dør om dør med rotter og spyfluer. Men det er ikke det samme i dag, hvor man ser helt anderledes på det at have skadedyr. Især omkring fødevarer er det bandlyst. Så virksomheder gør alt, hvad der står i deres magt for at slippe af med fluer, så de ikke kommer hjem til folks planter og køkken. Det vil næsten være det værste, der kan ske for en delikatesseforretning eller fiskefabrik, hvis de spreder sig