Spring til indhold

Florida med dansk guide

Jeg synes efterhånden jeg er for gammel til at rejse alene og derfor valgte jeg for første gang at tage på en Florida rejse med dansk rejseleder. Jeg har været i USA mange gange før, men altid med min mand. Jeg har ikke selv lyst til at køre over lange perioder, så en tur med dansk guide, virkede som et godt valg.

Vores rejse startede i Miami, hvor vi brugte 2 dage. Jeg brugte noget tid ved stranden og så fik jeg en masser lækker mad.

Fra Miami, rejste vi videre mod Key West. Key West er USA’s sydligste punkt og for at komme til dette punkt, skulle vi over 42 broer. Hele kørerturen var en rigtig flot oplevelse, specielt fordi jeg kun skulle koncetrere mig om at nye udsigten. Vi brugte 3 dage i Key West, som jeg brugte dem ved poolen, stranden, i byen og på at opleve en masse. Igen fik jeg en masse lækker seafood hver aften.

Fra key west kørte vi mod Orlando og nu var det blevet til til at shoppe og opleve forlystelsesparker. Jeg er nok mest til det første, så jeg brugte mest tid på at shoppe, men det blev da også til et besøg i Disney World, hvilket er noget andet en tivoli vi kender hjemmefra