Spring til indhold

Find det perfekte havespil

Der findes mange forskellige spil til haven, og man kan helt sikkert bruge en hel del tid på at finde det helt perfekte til netop ens egen have.

Hvilket havespil som er det bedste, kommer naturligvis an på, hvad man selv, sin familie og/eller ens venner kan lide at spille.

Nogle af de ting man kan og bør kigge på, når man skal vælge sig spil til haven er, hvor mange spillere man forventer at være og hvor mange spillere, som kan deltage i det enkelte spil.

Der findes dog også havespil, som både man spilles af ganske få eller af mange spillere. Denne type spil kan være ganske gode at have, hvis man ikke ved, hvor mange deltagere man er, når der skal sættes gang i spilleriet.

Udover antallet af spillere bør man også kigge på alderen på dem som skal deltage, så man får nogle spil, som passer til dem, som skal være med.

Den sidste ting, som man typisk bør overveje, når man skal finde sig nogle gode spil til haven er, hvor lang tid man vil afsætte til at spille. Det er næppe en god idé at vælge et stort spil skak til haven (som jo godt kan tage ret lang tid at spille), hvis det man har lyst til bare at kunne bruge 5-10 minutter en gang i mellem på at slå til en tennisbold på et spil stangtennis.

Mange havespil

Det er altid dejligt at komme udenfor, når vejret er godt. Og nogle gode havespil er en skøn form for underholdning, når man skal hygge sig sammen i den danske sommer.

Udvalget af havespil er efterhånden blevet ganske stort og går lige fra de klassiske spil som f.eks. stangtennis eller kongespillet til de lidt nyere som eksempelvis stigegolf eller disc golf.

Der er mange muligheder og det er stort set kun fantasien – og så måske lige pladsen og pengepungen – som sætter grænsen for, hvilke spil man kan anskaffe sig.