Spring til indhold

Events og DISC profiler

Det er bedre tider. Maskerne er blevet gemt af vejen. I det mindste når vi opholder os udenfor, og der ikke er store forsamlinger. Tallet for hvor mange vi må forsamle os, er steget. Og ja, vi har fået meget mere frihed. Det er dejligt. Og det kan jeg godt mærke på arbejdet. Jeg har nemlig fået en sjov opgave. Jeg skal være med til at lave et firmaevent. For alle ansatte. Alle skal deltage. Det er ledelsens budskab. De har fortalt mig, at det skal være hemmeligt, indtil de selv er klar til at melde ud om eventet. Jeg har aldrig selv deltaget i firmaarrangementer. Jeg blev ansat for kun en måned siden. Det er mit første job. Så der er udfordringer at tænke på.

Sjov og udbytte

Ledelsen har sagt, at de gerne vil have et firmaevent, hvor alle medarbejderne også for ’noget ud af det’. Hvad betyder det? Skal de uddannes? Skal de have en uforglemmelig oplevelse? Jeg er lidt på bar bund her. Men jeg har en idé. Der skal laves en fest. Og der skal være aktiviteter, som både uddanner og er sjove at deltage i. Så jeg har talt med en af mine venner om det. Og han foreslog, at jeg henvender mig til et firma, der er specialiseret i at lave teambuilding. Sjov teambuilding. Jeg har tænkt meget over hans forslag. Og det er slet ikke dårligt. Jeg er måske lidt bange for, at det er lidt for ’almindeligt’ at sende festdeltagerne på teambuilding-kursus, inden selve festen begynder. Men da jeg nævnte det for min kammerat, sagde han, at det skal jeg slet ikke tænke på. Det firma, som han kender, har erfaring med både at få skruet en god fest og teambuilding aktiviteter sammen.

Medarbejdernes DISC

Jeg har også kigget på deres hjemmeside. De har flere forskellige ’pakker’, som man kan købe. En af dem handler om Highlandgames. Den korte beskrivelse er tiltrækkende. Der er både noget med fællessang, fysisk udfoldelse og holdkonkurrencer. Det er faktisk godt sammenfaldende med medarbejdernes DISC-profiler.

Jeg tror faktisk, at det kunne være en god løsning. Firmaet foreslår jo ikke kun 4 -6 timers teambuilding. De foreslår faktisk, at man også laver noget med whiskysmagning og folkedanse. Det kunne faktisk gå hen og blive en ret skæg dag. Både med fysisk aktivitet og med testning af folks viden om whisky.

I morgen vil jeg kontakte firmaet: https://goteam.dk/. Jeg vil forhøre mig lidt mere om aktiviteterne. Det skal jo helst være sådan, at alle medarbejdere i firmaet kan deltage. Og jeg er slet ikke sikker på, at nogle af de lidt ældre medarbejdere har fysik til at kunne deltage. Og er det sådan, ja, så må jeg bede dem om at finde på nogle andre aktiviteter eller i det mindste anbefale mig en anden pakke. Det er jo ikke alle, der er unge og stærke her i firmaet.

Fx vores økonomichef. Han skal pensioneres om et år. Kan han deltage i de aktiviteter, de foreslår til Highlandgames? På den anden side: De fleste af medarbejderne er unge – og stærke. Det er altså svært at skulle beslutte i hvilken retning vi skal.