Spring til indhold

Du kan hurtigt bruge mange timer på Dungeons and Dragons

Elsker du også rollespil?

Så er du helt sikkert bekendt med Dungeons and Dragons.

Dungeons and Dragons har været populært i mange år og er i dag et spil, som både voksne og børn kan være med til.

Spillet går i al sin enkelthed ud på, at de enkelte deltagere vælger en karakter (troldmænd, elvere, tyve eller krigere). De enkelte karakterer har nogle særlige egenskaber og en spiller sørger for at være spillelederen og dermed styre spillets gang.

Dungeons and Dragons er et spil, som kan spilles over flere timer, da man selv kan bestemme hvordan tempoet skal være. Nogen kan f.eks. godt lide at man har mange dialoger under spillet, imens andre hellere vil have at der er mange kampscener. På den måde har man selv stor indflydelse på spillets gang.

Få hele familien med

Der bruges forskellige redskaber som f.eks. terninger, papir og specielle skriveredskaber til D&D brætspillet.

De enkelte figurer er lavet af metal og kan også være tilvalg, hvis du f.eks. gerne vil have flere af en bestemt type figur. Det er meget forskelligt, hvilken figur der er mest populær. Det kommer bl.a. an på, hvilken karakter du godt kan lide at være.

Find en dag hvor du og familien har tid til at spille, så I rigtig kan nyde hinandens selvskab samtidig med, at I kan leve jer ind i et fantastisk univers.

At finde noget sjovt og hyggeligt sammen som familie er altid en god ting. Og her kan Dungeons and Dragons være et godt og oplagt valg.