Spring til indhold

Alle vil rejse til kroningen

Boy Wearing A Prince Costume

Kom det også bag på dig? Det der med dronningen, som træder ned fra tronen og overlader den til Frederik? Ja, de fleste danskere blev meget overraskede. Og os, der ikke bor i Danmark, men som har holdt fast i traditionen om at lytte til nytårstalen, ja, vi blev overraskede. Nogle af os er ultra-royalister: Vi vil til Danmark for at overvære udråbningen af vores ny konge. Vi er derfor ved at danne en gruppe af Frederikfans, som vil til Danmark her om få dage i januar. Vi vil bruge vores gruppe som et startpunkt for at kunne skaffe billige flybilletter hos https://www.rejsepriser.dk/.

Nogle skal spare

Vi har nemlig ikke alle sammen de samme økonomiske forhold. Der er nogen, der har det meget svært økonomisk. Og så er der nogen, der har mange midler, de kan rutte med. Så vores gruppe sigter på, at vi hjælper hinanden til at kunne få lov til at opleve begivenheden her i januar.

Du tænker måske, at vi så bare kan købe de charterrejser til Danmark, som vi har brug for. Ja, måske. Men hvad du ikke ved er, at charterrejser simpelthen ikke findes her i landet. Du kan godt købe dig ind i en grupperejse. Men det er bestemt ikke det samme som en charterrejse. Du får ikke garanti for, at din flybillet gælder. Du får heller ikke serveret valgmuligheder for dit logi. Du får et ’enten-eller’ valg: ”Køb rejsen, sådan som vi har besluttet, den skal være, eller hold dig væk fra vores gruppe.” Jo, det bliver kommunikeret på en venlig måde, men beskeden er klar: Du kan ikke forvente at købe charterrejser hos os.

Afbudsrejserne

Så, mulighederne er meget begrænsede her: Der er ikke nogen afbudsrejser. Der er heller ikke særlige charterrejser. Der findes grupperejser, som ofte er ret kedelige!

Derfor har vi organiseret denne gruppe. Det er nemlig lidt nemmere at få rabat hos flyselskaberne, når du fortæller, at du skal bestille flybilletter til 15 eller 20 personer. Og billige flybilletter er altid velkomne. Faktisk har vi tidligere set, at prisen kunne mere end halveres. Uanset rejsedatoerne!

Find billige rejser

Nu vil du sikkert indvende, at vi bare kan finde billige rejser til Danmark på en anden måde. Måske med bus og tog. Du har fuldkommen ret. Men har du tænkt på, at vi også har travlt? Vi har heller ikke tid til at vente i timevis på en kold og kedelig banegård, når vi skal skifte tog. Vi har heller ikke lyst til at stå i hele og halve timer i en hal, hvor bussen endnu ikke er ankommet. Og vi har da slet ikke lyst til at skulle bede en chauffør om en tissepause midt om natten – sådan et sted inde i Alperne.

Nej, vi vil – ligesom du vil – gerne hurtigt frem til vores destination. Og i dette tilfælde, må vi sande, at der er rift om billetterne. De billige flybilletter er ikke til at opdrive. Hotellerne er fuldt bookede. Vi må derfor håbe, at dansk TV lader os få lov til at se udråbningen live – og at vi kan samles om begivenheden.