Spring til indhold

Lån til studerende

kviklån til studerende

Hvis man skal have råd til lejlighed, mad og lidt sjov i perioder rækker SU’en ikke særlig langt, men heldigvis findes der lån til studerende. De fleste kan godt klare sig i dagligdagen, men hvis det hele ikke skal blive for surt, har man brug for lidt ekstra i perioder.

Mange vælger, at tage et job ved siden af studiet for, at få lidt ekstra hver måned. Det er dog heller ikke nødvendigvis sikkert, at dette er nok til, at dække ens behov. Specielt i perioder med mange eksamener eller mange opgaver, hvor det kan være svært, at arbejde kan det hurtigt se sort ud med økonomien.

Muligheder for lån til studerende

Der er heldigvis en del forskellige muligheder for lån, hvis man er studerende og går med overvejelser om dette. Studerende har mulighed for, at tage et SU lån. Hvis man skal låne mange penge og ikke har mulighed for, at betale dem tilbage indenfor en overskuelig fremtid vil det ofte være den bedste løsning.

Man har mulighed for, at vente med, at starte på tilbagebetaling af SU lånet til 1 år efter man har færdiggjort sit studie. Det vil sige, at man kan komme ud på arbejdsmarkedet og finde et job, inden man begynder, at betale af på lånet.

Man skal dog også huske på, at det ikke er sjovt, at komme ud med en meget stor gæld fra studiet. Hvis det er muligt, bør man derfor lade være med, at låne for meget. Mange kan ende med, at bruge mange år på, at tilbagebetale deres studielån.

Kviklån til studerende

Hvis man har brug for penge meget hurtigt, kan man overveje et kviklån til studerende i denne oversigt. Det ligger næsten i navnet, at det er et hurtigt lån. Selvom mange studerende ikke tror, at der er nogle der vil låne dem penge tager de fejl. For de fleste kviklån vil med glæde tage imod studerende. Hvis man bare har vist, at man har styr på sin økonomi. Det vil sige, at man ikke er kendt, som dårlig betaler.

Et eksempel på et kviklån, som de fleste studerende vil kunne få er kviklånet fra L’easy, hvor man kan låne op til 50.000 kroner. Onkel Bob tager imod alle, så længe man er myndig og ikke dårlig betaler.

Kilde: https://kviklaan-info.dk/kviklan-til-studerende/