Spring til indhold

Drømmer om London

Jeg sidder her og drømmer om at komme ud at rejse igen. Jeg har været inde på forskellige sites og portaler for rejser. Der er mange. Det gør ikke noget. Jeg elsker at lede efter billige flybilletter. Og jeg finder som regel nogle, der ligger langt under det budget, jeg allerede har sat. Det er jo rart. Det giver lidt ekstra råderum til at bruge flere penge på overnatninger. Eller man kan forlænge sit ophold på stedet. Det er jo også en mulighed.

London billigt

Lige nu kigger jeg på billige flybilletter til London her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/. De er faktisk så billige, at jeg tror, det er løgn. Måske er der mange mennesker, der har afbestilt deres flybilletter. I hvert tilfælde, så har jeg fundet flybilletter til London, som gør, at jeg er i stand til at betale for et rimeligt godt hotel i flere dage end jeg, først havde budgetteret med. Og jeg elsker London. Det er en vidunderlig by. Også selv om der er mange, der synes, at briterne er lidt pudsige. Jeg synes, de er vidunderlige.

Komplekse og sjove

På den ene side taler de altid om, at ting ikke må koste noget på den anden side, så vil de have alt. Samtidigt, så synes de, at vi – fastlandseuropæerne – er umulige at forhandle med. Der er så mange spændende modsætninger i Storbritannien. Jeg tror, det er derfor, jeg er vild med at komme derover. Og især til London. Det er jo en kæmpestor by. Og man møder bogstaveligt talt alle mulige slags folkefærd.

Mangfoldigheden

Det er måske i virkeligheden det, jeg bedst kan lide ved at være i London. At jeg møder mennesker fra alle kontinenter, ser et land med stærke traditioner, og samtidigt føler mig hjemme? Jeg tror jeg, booker de flybilletter til London, jeg fandt. Så ser vi, hvad der sker. Måske kommer jeg afsted. Også selv om det ikke er helt klarlagt endnu, hvordan flytrafik skal håndteres.

Fandt i øvrigt en god tjekliste om at flyve “grønt” – det skal vi jo ikke glemme: https://www.jysk-lune.dk/gronne-rejsetips