Spring til indhold

Derfor er e-cigaretter så populære

Elektroniske cigaretter stiger konstant i popularitet, og tusindevis af danske rygere har erstattet de normale cigaretter med e-cigaretter. Men hvorfor er e-cigaretter så populære? Én af fordelene ved e-cigaretter er, at de ikke er nær så skadelige som normale cigaretter. E-cigaretter fås nemlig både med og uden nikotin samt med forskellige doser nikotin. I en e-cigaret er der en patron med væske, et varmelegme og et batteri, som skal lades op. Se yderligere her hos Smartsmoke. Den sammensætning betyder, at e-cigaretten producerer damp, som ligner røg, og mærkes som røg i lungerne. Denne funktion er knap så skadelig som almindelig cigaretter. Som ryger får du følelsen af at ryge rigtigt, selvom e-cigaretten ikke nødvendigvis indeholder nikotin, og derfor er e-cigaretter så populære.

 

E-cigaretter må ryges indenfor, og derfor er e-cigaretter så populære

Desuden har de fordelen af de må ryges indenfor. Den nye rygelov, som forbyder det meste rygning på indendørs offentlige steder, gælder ikke e-cigaretter. Bland andet derfor er e-cigaretter så populære. Med en e-cigaret behøves du aldrig gå udenfor i vinterkulden eller regnen, når du får rygetrang. E-cigaretten kan ryges overalt, og dette gør den særdeles praktisk for alle rygere.

 

E-cigaretter generer ikke dine omgivelser, og derfor er e-cigaretter så populære

 

En anden fordel er, at e-cigaretter ikke er til gene for dine omgivelser. Blandt andet derfor er e-cigaretter så populære. De afgiver kun en smule røg sammenlignet med normale cigaretter. Tilmed er den røg som udgives faktisk damp, som er forklædt som røg. Dette betyder, at de ikke generer dine omgivelser i særlig høj grad. Med e-cigaretter er der ingen tyk røg i luften, som irriterer dine venner og familie. Desuden undgår du røglugt, som hænger fast i dit hjem. Både af sundhedsmæssige årsager og praktiske årsager er e-cigaretter altså fordelsagtige, og derfor er e-cigaretter så populære.